Το marketing είναι η οργανωμένη προσπάθεια μίας επιχείρησης να ικανοποιήσει τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες των καταναλωτών της.

marketing strategy
Marketing: Ο βασικός πυλώνας σε κάθε επιχείρηση!

Είτε μιλάμε για Social Media Marketing, για Digital Marketing ή γενικότερα για Marketing, έχουμε το πάνω χέρι!

Τί κόστος έχει;

Στη Fiix.gr, χρεώνουμε ένα μικρό ποσοστό για τον προϋπολογισμό που ορίσατε, καθώς και ωριαία αμοιβή για την κάλυψη υποχρεώσεων.

Λίγη ιστορία:

My history defines who I am.

Simon Elkeles

Το Φεβρουάριο του 2018, αποφάσισα να ξεκινήσω το διαδικτυακό marketing. Σύντομα, όμως, κατάλαβα τη σημασία της ομάδας. Παρατήρησα ότι οι συνεργάτες μου έμεναν όλο και πιο ευχαριστημένοι όσο περισσότερα χέρια χρησιμοποιούσα για το υλικό τους. Έβγαζα λαμπρά αποτελέσματα διότι είχα το χρόνο να αφοσιωθώ σε αυτό που γνωρίζω απίστευτα καλά: το marketing.

Έτσι ξεκίνησε η αναζήτησή μου για την καλύτερη ομάδα!

Πέρασαν μήνες μέχρι να καταλήξω σε δύο λαμπρά μυαλά. Ένα ταλέντο στις γραφικές τέχνες και έναν άσσο των υπολογιστών. Μαζί φτιάξαμε τη Fiix.gr, μια ελληνική Start-up εταιρεία για marketing.

Ορίσαμε ως γνώμονά μας, την ικανοποίηση των συνεργατών μας και ξεκινήσαμε ένα υπέροχο ταξίδι.

Πως με βοηθά το marketing;

Το marketing βοηθά στο να φτιάξεις ένα brand – ένα όνομα για την επιχείρησή σου ή να διαφημιστείς για να σε μάθει το κατάλληλο κοινό ή απλά να κάνεις πωλήσεις. Μπορεί να συμπεριλαμβάνει συγγραφή σλόγκαν, δημιουργία logo, σποτάκια ραδιόφωνο ή ακόμη και η σωστή λειτουργία και εκμετάλλευση των Social Media!

Βασισμένοι σε αυτό, δημιουργούμε το προφίλ του ιδανικού σας πελάτη και επιλέγουμε τις τεχνικές που θα χρησιμοποιήσουμε για να ανεβάσουμε την επιχείρησή σας εκεί που της αξίζει.

Για ένα πλήρες κατατοπιστικό άρθρο πάνω στη χρησιμότητά του, μπορείτε να διαβάσετε τους “10 λόγους που δε σε συμφέρει να ΜΗΝ έχεις marketing“.

Άρα τελικώς γιατί να χρησιμοποιήσω marketing για την επιχείρησή μου;

Γιατί όσο καλή και αν είναι η δουλειά σας δε θα λάμψει αν δεν την προωθήσετε σωστά.

Θέλω να κάνω marketing. Πώς ξεκινάω;

Οι λύσεις είναι 2:

  1. Το κάνετε μόνοι σας. Ξοδεύετε χρήματα σε αυτό που νιώθετε σωστό και ελπίζετε να πετύχει χωρίς όμως να έχετε σίγουρα αποτελέσματα.
  2. Αφήνετε εμάς (να το κάνουμε σωστά). Μας αφήνετε να πατήσουμε σε στατιστικά δεδομένα και τεχνική ανάλυση των πελατών σας ώστε να προωθήσουμε καλύτερα τη δουλειά σας! Μας εμπιστεύεστε την επιχείρησή σας και ανταποδίδουμε με τα καλύτερα αποτελέσματα που θα μπορούσατε να περιμένετε!

Φυσικά, κανείς δε λέει ότι δε μπορείτε μόνοι σας να κάνετε το marketing που σας αξίζει. Προτιμάτε όμως να ξοδέψετε ένα τεράστιο κομμάτι του εποικοδομητικού σας χρόνου για να το πετύχετε αυτό;

Και πώς θα το κάνουμε σωστά;

έχουμε μια δοκιμασμένη διαδικασία 4 βημάτων που θα σας αφήσει ικανοποιημένους:

  • Αξιολόγηση Επιχείρησης:

Όλα ξεκινούν εδώ. Θα εξετάσω την παρουσία σας στο διαδίκτυο, ο Παντελής θα εστιάσει την προσοχή του στην ιστοσελίδα σας να βρει λύσεις σε τυχόν προβλήματα και θα γίνει ανάλυση και αξιολόγηση παλαιότερων μοντέλων διαφήμισης(αν υπάρχουν).

  • Αρχική συνάντηση

Εξίσου σημαντικό κομμάτι, εδώ θα ορισθούν οι προσδοκίες για τη συνεργασία μας, ο προϋπολογισμός και θέλουμε να καταλάβουμε με τι αρχές λειτουργείτε την επιχείρησή σας ώστε ο τρόπος που θα ακολουθήσουμε να σας ταιριάζει απόλυτα.

  • Δημιουργία στρατηγικής

Εκμεταλλευόμενοι τη συνάντησή μας, βγάζουμε το καλύτερο πλάνο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανεβάσουμε την επιχείρησή σας σε νέα ύψη.

  • Υλοποίηση σχεδίου και αναπροσαρμογή

Από τώρα ξεκινά η ουσιαστική δουλειά μας! Συνεργαζόμαστε ώστε να φτιάξουμε ακριβώς αυτό που έχετε φανταστεί. Αλλά δε σταματάμε εκεί. Όταν τα πρώτα δεδομένα έρθουν, τα επεξεργαζόμαστε και “χτίζουμε” ξανά το πλάνο γύρω από αυτά ώστε να δώσουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα! Το μόνο αρκετό… είναι το τέλειο!

Τελικώς να σας αφήσω με αυτό:

Εγγυόμαστε τα αποτελέσματά μας. Δε θα σας κοστίσει περισσότερο από ότι θα κερδίσετε.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε.